Sastāvdaļas
- 400 g spinātu
- 1 sīpols
- 40 g rīsu
- sāls, pipari
- 400 g mīkstas cūkgaļas
- 2 olas
- citrona sula
- skābais krējums
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Sīpolu sasmalcina un sakarsētā eļļā apcep kopā ar nelielos gabaliņos sagrieztu gaļu.
- Pieliek noskalotus un sagrieztus spinātus, pasautē, līdz to apjoms samazinās.
- Iemaisa noskalotus rīsus, pievieno sālī, visu samaisa, pārlej vienu litru ūdens un vāra, līdz rīsi un gaļa ir mīksti.
- Pēc garšas pievieno vēl sāli, piparus un citrona sulu.
- Pasniedz ar sagrieztu cieti vārītu olu, skābu krējumu un maizi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!