Sastāvdaļas
- 500 ml skābā krējuma
- 100 g cukura
- 25 g šokolādes
- 2 banāni
- paciņa želatīna
Pagatavošana
- Skābajam krējumam jābūt istabas temperatūrā.
- Skābo krējumu samaisa ar cukuru, izmantojot blenderi vai mikseri.
- Želatīnu pārlej ar 1/2 glāzes karsta ūdens, maisa, kamēr tas izšķīst.
- Atstāj istabas temperatūrā, lai tas atdziest, ik pa laikam apmaisa.
- Želatīnu pievieno skābajam krējumam - sakuļ.
- Banāniem noņem mizu, sagriež lielos gabalos.
- Banānu gabalus liek deserta trauciņos.
- Pārlej ar skābā krējuma masu, liek ledusskapī uz 2 stundām, kamēr sastingst.
- Šokolādi, smalki sarīvētu, pārkaisa želejai.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!