Sastāvdaļas
- liellopa vai cūkas sirds
- 1 sīpols
- 2 marinēti gurķi
- 1 ēdamkarote miltu
- majonēze, skābais krējums, mazliet kefīra
- malta paprika, malti melnie pipari, kaltēti zaļumi, sāls
Pagatavošana
- Sirdi vāra 1,5 stundas.
- Pēc noteiktā laika izņem, sagriež salmiņos.
- Sirds buljonu atstāj, noliek pagaidām malā.
- Pannā cep, ceturtdaļgredzenos sagrieztu sīpolu, pievieno sīki sagrieztus marinētos gurķus- turpina cept 7 minūtes uz lielas uguns, pievieno miltus - izkarsē.
- Pannā lej sirds buljonu, pievieno majonēzi, skābo krējumu, kefīru.
- Pievieno maltu papriku, piparus, zaļumus, sāli - pakarsē.
- Veidnē liek sagriezto sirdi, uzlej sīpolu-gurķu maisījumu, cep 200°C temperatūrā, 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!