Sastāvdaļas
- 1 glāze miltu
- 1,5 glāzes piena
- 150 g cieta siera
- 2 olas
- 1 saišķītis pētersīļu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 1 tējkarote cukura
- 1 tējkarote sāls
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 50 g sviesta
- 1 ķiploka daiviņa
Pagatavošana
- Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
- Pētersīļus noskalo, nosusina, sīki sakapā.
- Miltus izsijā.
- Ķiploka daiviņu saspiež ķiploku spiedē.
- Olas sakuļ ar sāli un cukuru putās.
- Pienu mazliet uzsilda, pielej olu masai un sakuļ.
- Pievieno miltus, cepamo pulveri, vēlreiz visu sakuļ.
- Miltu-olu masai pievieno sieru, ķiplokus, pētersīļus, eļļu, sakuļ ar mikseri.
- Pankūkas cep sakarsētā pannā, sviestā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!