Sautēta vistas gaļa ar dārzeņiem

Sautēta vistas gaļa ar dārzeņiem Foto: Sautēta vistas gaļa ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 1,2 kg vistas gaļas
  • 6 tomāti
  • 6 paprikas
  • 1 glāze vistas gaļas buljona
  • 1 sīpols
  • malti melnie pipari, sāls

Pagatavošana

  1. Tomātus blanšē verdošā ūdenī, novelk tiem miziņu, sagriež sīkos gabaliņos.
  2. Paprikām izņem sēklotni, sagriež salmiņos.
  3. Dārzeņus liek dziļā pannā, uz lēnas uguns, maisot, sautē.
  4. Pannā, augu eļļā, apcep sakapātu sīpolu, pievieno sīki sagrieztu vistas gaļu, cep, kamēr gaļai parādās garoziņa.
  5. Apcepto vistas gaļu ar sīpolu, pievieno dārzeņiem dziļajā pannā, uzlej vistas gaļas buljonu, pievieno garšvielas, sāli, samaisa.
  6. Pannai uzliek vāku, visu uzvāra, tad samazina uguni un sautē 60-80 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes