Sarkano kāpostu salāti

Sastāvdaļas

  • 1 svaigs sarkanais kāposts
  • 1/2 tējkarotes cukura
  • 1 tējkarote sāls
  • 20 ml etiķa
  • 40 ml augu eļļas

Pagatavošana

  1. Kāpostus rīvē lielās skaidās vai smalki sagriež ar nazi.
  2. Kāpostus pārlej ar (verdošu ūdeni) karstu ūdeni un patur 15-20 minūtes.
  3. Kāpostiem nolej ūdeni, uz sietiņa notecina.
  4. Kāpostu liek trauka, pārber ar sāli, cukuru pievieno etiķi un augu eļļu.
  5. Sagatavotos kāpostus samaisa. 
  6. Pirms pasniegšanas ļauj 20-30 minūtes ievilkties. 
  7. Šādi kāposti der pie gaļas un zivs ēdieniem.

Recepti piedāvā: videovirtuve.lv

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes