Sastāvdaļas
- 1 vārīta vistas krūtiņa
- 2 cieti vārītas olas
- 300 g sēņu
- 1 sīpols
- 100 g cieta siera
- 1 paprika
- sāls pēc garšas
- 100 g majonēzes
- lapu salāti
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Olām atdala baltumus no dzeltenumiem, dažādās bļodās atsevišķi smalki sarīvē.
- Sēnes sīki sagriež.
- Sīpolu sagriež sīkos gabaliņos.
- Sēnes ar sīpoliem cep augu eļļā, kamēr gatavs.
- Vistas fileju sīki sagriež.
- Rupji sarīvē sieru.
- Papriku sīki sagriež.
- Vistas gaļu samaisa ar sēnēm un sīpoliem, sieru, papriku, pieber sāli pēc garšas, pārlej ar majonēzi un visu kārtīgi samaisa.
- Salātus liek traukā, kas izklāts ar lapu salātiem, zaķīša formā, virsū uzkaisa rīvētus olu baltumus un dzeltenumus, rotā pēc saviem ieskatiem un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!