Rīsu deserts

Rīsu deserts Foto: Rīsu deserts

Sastāvdaļas

  • 250 g rīsu
  • 550 ml piena
  • 90 g cukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • šķipsniņa sāls

Mērcei:

  • 100 g pūdercukura
  • 3 ēdamkarotes kakao
  • 2 ēdamkarotes ūdens
  • 3 ēdamkarotes sviesta

Pagatavošana

  1. Rīsus izvāra pienā kopā ar cukuru, vaniļas cukuru un sviestu.
  2. Atdzesē un saliek tasēs.
  3. Sajauc pūdercukuru ar kakao, pievieno karstu ūdeni un sviestu.
  4. Rīsus pārlej ar silto mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes