Panētas pildītās pankūkas

Panētas pildītās pankūkas Foto: Panētas pildītās pankūkas

Sastāvdaļas

Mīklai:

  • 200 g miltu
  • 4 olas
  • 750 ml piena
  • 1/2 saišķīša diļļu
  • 2 tējkarotes cukura
  • sāls

Pildījumam:

  • 5 vārītas olas
  • 300 g šķiņķa
  • 200 g siera
  • augu eļļa

Panēšanai:

  • 1 ola
  • rīvmaize
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Gatavo mīklu - miltus izsijā, samaisa ar pienu, olām, sāli, sakapātām dillēm.
  2. Kārtīgi samaisa, lai nebūtu kunkuļu.
  3. Cep plānās pankūkas, no abām pusēm.
  4. Gatavo pildījumu - olām noņem čaumalas, sagriež apaļās šķēlītēs.
  5. Šķiņķi sagriež plānās šķēlītēs.
  6. Sieru sarīvē uz vidējās rīves.
  7. Pildījumu kārto uz pankūkām - šķiņķa šķēles, olas, uzkaisa sieru.
  8. Pankūkas aizloka.
  9. Panēšanai - olu sakuļ ar sāli.
  10. Atsevišķā bļodā ber rīvmaizi.
  11. Pankūkas mērcē olā, tad apviļā rīvmaizē.
  12. Cep sakarsētā pannā, kamēr parādās sarkanīga garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes