Medus torte - vienkārša recepte

Medus torte - vienkārša recepte Foto: Medus torte - vienkārša recepte

Sastāvdaļas

  • 250 g medus
  • 0.5 l ūdens
  • 1 glāze augu eļļas
  • 0,5 glāzes valriekstu
  • 0,5 glāzes rozīņu
  • 2 - 3 tējkarotes cukātu
  • 1 tējakrote kakao
  • 1 tējkarote kaneļa
  • krustnagliņas pēc garšas
  • 1 tējakrote sodas
  • milti

Pagatavošana

  1. 250 g medus pievieno 0,5 glāzi ūdens, 1 glāzi augu eļļas, 0,5 glāzi sasmalcinātu valriekstu, 0,5 glāzi rozīņu, 2—3 tējkarotes sagrieztu cukātus, kakao un kanēli (pa 1 tējkarotei), iejauc sasmalcinātas krustnagliņas, tējkaroti sodas un miltus tik daudz, lai veidotos mannas biezputras konsistencei līdzīga masa.
  2. Gatavo mīklu izveltnē 2 cm biezā slānī, liek uz plāts un cep apmēram stundu vidēji siltā cepeškrāsnī, pārklāj ar olas baltumu glazūru vai pārkaisa ar pūdercukuru. Torti pasniedz atdzesētu.

 

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes