Sastāvdaļas
- 350 g miltu
- 150 g sakapātu mandeļu
- 250 g medus
- 150 cukura
- 2 olas
- 100 g sacukurotu apelsīna miziņu
- kanēlis
- muskatrieksts
- citrona miziņa
- 2 tējkarotes dzeramās sodas
- citrons
Glazūrai:
- 1/2 olas baltuma
- 3 ēdamkarotes pūdercukura
- citrona sula
Pagatavošana
- Medu izkausē karsta ūdens peldē, pieliek miltus, mandeles cukuru, olas u. c. sastāvdaļas un iejauc mīklu.
- Izveltnē 1 cm biezā kvadrātā un atstāj līdz nākamās dienas rītam.
- Cep karstā krāsnī 25 minūtes.
- Karstu sagriež un pārziež ar glazūru, ko gatavo šādi: saputotu olas baltumu samaisa ar pūdercukuru un citrona sulu.
- Apziestās kūciņas liek karstā krāsnī un cep, kamēr glazūra kļūst cieta.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!