Liellopu gaļa ar svaigiem kāpostiem

Liellopu gaļa ar svaigiem kāpostiem Foto: Liellopu gaļa ar svaigiem kāpostiem

Sastāvdaļas

  • 200 g liellopu gaļas
  • 800 g svaigu kāpostu
  • 4 sīpoli
  • 4 burkāni
  • 4 ķiploka šķēlītes
  • milti uztumēšanai
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež mazos gabaliņos un uz karstas pannas bez taukiem apcepina.
  2. Saber katliņā, pārlej ar pannas atvārijumu, pieliek sāli, sīpolus, burkānus, ķiplokus.
  3. Kad gaļa pusmīksta, pieber sīki sagrieztus kāpostus un sautē gatavus.
  4. Kad kāposti un gaļa mīksta, uztumē ar miltiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes