Sastāvdaļas
- 2 lavaši
- 1 vistas krūtiņa
- 1 sīpols
- 1 vidēja lieluma tomāts
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma 10%
- 1 ķiploka daiviņa
- 200 g siera
- olīveļļa vai augu eļļa
- paprika
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- Sīpolu apcep eļļā, pievieno gabaliņos sagrieztu krūtiņas fileju, garšvielas, apcep 10 minūtes.
- Pievienojiet piparus un tomātus, skābo krējumu un ķiplokus un cepiet uz vidējas uguns vēl 7 minūtes.
- Sagriež lavašu, liek pildījumu, virsū rīvētu sieru, sarullē, liek veidnē un arī pārkaisa ar sieru.
- Liek cepeškrāsnī 10 minūtes 200°C temperatūrā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!