Sastāvdaļas
- 2 mencas filejas
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
- 2-3 tomāti
- 5 ēdamkarotes trekna skābā krējuma
- 2 tējkarotes sinepju
- 100 g cieta siera
- zaļumi
Pagatavošana
- Mencas filejas nosusina, sagriež lielos gabalos, liek keramiskajā veidnē, uzber sāli un piparus.
- Ja ir mazās keramiskās veidnītes, zivs gabalus var likt tajās.
- Tomātus nomazgā, sagriež gredzenos, izkārto uz zivs gabaliem.
- Skābo krējumu samaisa ar sinepēm.
- Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
- Sieru samaisa ar skābā krējuma-sinepju maisījumu.
- Siera maisījumu liek virsū zivs gabaliem un tomātiem.
- Veidni liek 180°C temperatūrā sakarsētā krāsnī, cep 25 minūtes, kamēr siers izkūst un parādās garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!