Kartupeļu un ābolu cepumi

Sastāvdaļas

  • 130 g vārītu kartupeļu masas
  • 1/2 ābola
  • 100 g miltu
  • 1/4 tējkarotes sodas
  • 1 olu dzeltenums
  • 1/2 tējkarotes vaniļas cukura
  • 1/2 citrona miziņas
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 20 g cukura
  • augu eļļa

Pagatavošana

  1. Kartupeļus, skaidās sarīvētu ābolu, olu dzeltenumu, sāli, cukuru un garšvielas samaisa.
  2. Pievieno miltus, izveido „desu”, sagriež posmos.
  3. Liek karstu tauku peldē.
  4. Cep zeltaini brūnus, izņem ar putu karoti.
  5. Novieto uz sieta vai mīksta papīra.
  6. Pasniedzot pārkaisa ar pūdercukuru.

    Recepti piedāvā: videovirtuve.lv

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes