Kartupeļu sacepums ar marinētu cūkgaļu

Kartupeļu sacepums ar marinētu cūkgaļu Foto: Kartupeļu sacepums ar marinētu cūkgaļu

Sastāvdaļas

  • 400 g sīku kartupelīšu
  • 500 g marinētas cūkgaļas
  • 100-150 ml piena
  • 3 olas
  • saišķītis zaļumu
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus kārtīgi nomazgā, ar visu mizu vāra sālsūdenī, kamēr gatavi, atdzesē, nomizo.
  2. Zaļumus sakapā.
  3. Gaļu sagriež sloksnītēs, cep, kamēr parādās sarkanīga garoziņa.
  4. Kartupeļus samaisa ar gaļu un liek ietaukotā veidnē.
  5. Olas sakuļ ar pienu, pieber sāli, piparus, pārlej kartupeļiem ar gaļu.
  6. Cep 200 °C temperatūrā, sakarsētā krāsnī, 30-35 minūtes.
  7. Gatavu ēdienu pārkaisa ar zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes