Sastāvdaļas
- 3 kartupeļi
- 450-500 g miltu
- 100-125 g sviesta
- 1 paciņa cepamā pulvera
- 1 ola
Pildījumam:
- 100 g siera
- 150 g vārītās desas
- pētersīļi
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Kartupeļus izvāra sālsūdenī, samīca biezenī, pievieno sviestu - samaisa.
- Pievieno sakultu olas baltumu, miltus, kas samaisīti ar cepamo pulveri, piparus - samīca mīklu.
- Gatavo pildījumu - sīki sagriež sieru, desu, pētersīļus, pieber sāli, piparus, visu samaisa.
- Mīklu izrullē un sagriež trīsstūrīšos.
- Uz katra mīklas trīsstūrīša liek pildījumu - satin radziņu.
- Radziņus liek ietaukotā veidnē, noziež ar sakultu olas dzeltenumu, ja vēlas, uzber sezama sēkliņas.
- Cep 180-200°C temperatūrā, 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!