Sastāvdaļas
- 10-12 kartupeļi
- 1 sīpols
- 300 g jauktās maltās gaļas
- 5 olas
- 3-4 ēdamkarotes miltu
- olīveļļa
- garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo un sarīvē.
- Sīpolu sakapā, pievieno maltajai gaļai, pievieno 2 olas - samaisa.
- Pieber sāli, piparus pēc garšas, vēlreiz izmaisa.
- Sarīvētajiem kartupeļiem pievieno 3 olas, miltus, sāli, piparus pēc garšas - samaisa.
- Ar karoti liek pannā kartupeļu masu, cep olīveļļā.
- Katrai kartupeļu pankūkai vidū liek mazliet maltās gaļas masas.
- Virsū maltajai gaļai liek kartupeļu masu, cep no katras puses 7-10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!