Stirnas ragu

Stirnas ragu Foto: Stirnas ragu

Sastāvdaļas

  • 350 g stirnas gaļa bez kauliem
  • sāls
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 3/8 l gaļas buljona
  • 1 sīpols
  • malti melnie pipari
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • šķipsniņa cukura
  • 1 liķiera glāzīte sarkanvīna
  • 1 marinēts gurķis
  • 1 olas dzeltenums
  • 2 ēdamkarotes krējuma

Pagatavošana

  1. Gaļu noskalo aukstā ūdenī, nosusina, neņem plēves un mīkstumu sagriež gabaliņos.
  2. Liek verdošā sālsūdenī un vāra 20 minūtes.
  3. Gaļu saliek sietā un notecina. Pārkaisa ar miltiem, apcep sviestā un pielej buljonu.
  4. Pievieno sīki sasmalcinātu sīpolu, sāli, piparus, citrona sulu, cukuru un pielej sarkanvīnu.
  5. Pannai uzliek vāku un sautē, kamēr gaļa ir mīksta.
  6. Pieliek sīki sagrieztu gurķi. Mērci iebiezina ar olas dzeltenuma un krējuma maisījumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes