Sastāvdaļas
- 350 g stirnas gaļa bez kauliem
- sāls
- 3 ēdamkarotes miltu
- 3 ēdamkarotes sviesta
- 3/8 l gaļas buljona
- 1 sīpols
- malti melnie pipari
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- šķipsniņa cukura
- 1 liķiera glāzīte sarkanvīna
- 1 marinēts gurķis
- 1 olas dzeltenums
- 2 ēdamkarotes krējuma
Pagatavošana
- Gaļu noskalo aukstā ūdenī, nosusina, neņem plēves un mīkstumu sagriež gabaliņos.
- Liek verdošā sālsūdenī un vāra 20 minūtes.
- Gaļu saliek sietā un notecina. Pārkaisa ar miltiem, apcep sviestā un pielej buljonu.
- Pievieno sīki sasmalcinātu sīpolu, sāli, piparus, citrona sulu, cukuru un pielej sarkanvīnu.
- Pannai uzliek vāku un sautē, kamēr gaļa ir mīksta.
- Pieliek sīki sagrieztu gurķi. Mērci iebiezina ar olas dzeltenuma un krējuma maisījumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!