Gaļas bumbiņas itāļu gaumē

Gaļas bumbiņas itāļu gaumē Foto: Gaļas bumbiņas itāļu gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltās gaļas
  • 4-5 ķiploka daiviņas
  • 1 vidēja lieluma sīpols
  • 15 g kaltēta oregano
  • 1 saišķītis svaigu pētersīļu
  • 30 g Parmas siera
  • 1 mazliet sakulta ola
  • 15 ml austeru mērces
  • 70 g svaigu maizes drupaču
  • sāls, pipari pēc garšas
  • 750 ml tomātu mērces

Pagatavošana

  1. Sasmalcina sīpolu, pētersīļus, ķiplokus saspiež ķiploku spiedē, sieru sarīvē.
  2. Krāsni uzkarsē līdz 160°C temperatūrai.
  3. Visas sastāvdaļas samaisa, veido aptuveni 16 bumbiņas.
  4. Gaļas bumbiņas liek, ar augu eļļu ieziestā veidnē, cep 20 minūtes.
  5. Dziļā katlā, ar biezu apakšu lej tomātu mērci, liek katlā gaļas bumbiņas, sautē 20 minūtes, kamēr gatavs.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes