Gaļas bumbiņas ar paipalu olu pildījumu

Gaļas bumbiņas ar paipalu olu pildījumu Foto: Gaļas bumbiņas ar paipalu olu pildījumu

Sastāvdaļas

  • 600 g maltās gaļas
  • 1 vidēja lieluma sīpols
  • 50 g baltmaizes mīkstuma
  • 1 vistas ola
  • 15-20 paipalu olas pildījumam
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Maltajai gaļai pievieno sakapātu sīpolu, baltmaizes mīkstumu.
  2. Labāk izmantot ne pārāk svaigu maizi, citādi bumbiņām būs skāba piegarša.
  3. Gaļai pievieno vistas olu, sāli, piparus, visu samaisa.
  4. Paipalu olas cieti izvāra un noņem čaumalas.
  5. Olas noskalo ūdenī.
  6. Veido bumbiņas - no maltās gaļas masas veido 2 plācenīšus, starp tiem liek paipalu olu, plācenīšus sastiprina, veidojot apaļu formu.
  7. Gaļas bumbiņas liek ietaukotā veidnē, cep 200°C temperatūrā sakarsētā krāsnī, 20 minūtes.
  8. Gaļas bumbiņas var cept arī sakarsētā pannā, eļļā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes