Sastāvdaļas
- 500 g miltu
- 2 glāzes silta piena
- 2 olas
- 2 tējkarotes sausā rauga
- 1 tējkarote vaniļas cukura
- 2 ēdamkarotes cukura
- 1/2 tējkarotes sāls
- 2 ēdamkarotes augu eļļas + augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Samaisa pienu ar cukuru, raugu un 1 glāzi miltu, atstāj uz 15 minūtēm.
- Pievieno olas, atlikušos miltus, sāli un nobeigumā - augu eļļu.
- Bļodu pārklāj ar pārtikas plēvi un uz 1 stundu noliek siltā vietā.
- Ar karoti liek mīklu sakarsētā pannā, augu eļļā, cep no abām pusēm, uz vidējas uguns.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!