Sastāvdaļas
- 500 g maltās gaļas
- 2 sīpoli
- 500 g sēņu
- lavašs
- 1 glāze piena
- 1 ēdamkarote miltu
- siers
Pagatavošana
1. Sēnes apcep ar sīpoliem.
2. Maltajai gaļai pieber sāli, piparus - mazliet.
3. Veidni ietauko un liek kārtās:
- lavašu
- malto gaļu
- lavašu
- sēnes
- lavašu un tā pamīšus
4. Gatavo piena mērci - miltus samaisa ar pienu, pieber sāli, lej katlā, uzvāra, noņem no uguns - mērcei jāsabiezē.
5. Pārlej lazanju ar mērci, pārkaisa ar rīvētu sieru, cep sakarsētā krāsnī, 30-40 minūtes, kamēr parādās brūngana garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!