Dārzeņu ragū ar vistas fileju

Dārzeņu ragū ar vistas fileju Foto: Dārzeņu ragū ar vistas fileju

Sastāvdaļas

  • 600 g vistas filejas krūtiņas
  • 400 g kartupeļu
  • kabači
  • 3 nelieli sīpoli
  • 3 paprikas
  • 100 g burkānu
  • 600 g tomātu
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 lauru lapas
  • 3 ēdamkarotes augu eļļas
  • sāls pēc garšas
  • malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Kartupeļus nomizo un sagriež nelielos gabaliņos.
  3. Burkānus nomizo un sagriež šķēlītēs.
  4. Paprikām izņem sēklotni un sagriež gabaliņos.
  5. Sīpolus sagriež pusgredzenos.
  6. Kabačus nomizo un sagriež nelielos gabaliņos.
  7. Dārzeņu ragū vislabāk gatavot čuguna "pīlē", ja iespējams.
  8. "Pīli" liek uz uguns, augu eļļā apcep vistas gaļu, no visām pusēm - 3-5 minūtes.
  9. Kārtās liek dārzeņus, pieber sāli, piparus, 1/2 glāzes ūdens.
  10. Virsējo kārtu liek šķēlēs sagrieztus tomātus.
  11. "Pīlei" uzliek vāku un sutina, uz vidējas uguns 40 minūtes.
  12. Pasniedz karstu, pārkaisītu ar sakapātiem zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes