Sastāvdaļas
- 500 g cūkgaļas
- 1 sīpols
- 1 ķiploka daiviņa
- 300 g kartupeļu
- 1 kārbiņa konservētas kukurūzas
- 1 saldais pipars
- 1 kubiņš vistas buljona
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 1 ēdamkarote maltu čili piparu
- 1 tējkarote oregano
- 1 tējkarote ķimeņu
Pagatavošana
- Lielā pannā sakarsē eļļu, pievieno gabaliņos sagrieztu cūkgaļu un maisot apbrūnina aptuveni 3 - 4 minūtes.
- Sīpolu sagriež pusgredzenos, ķiploku izspiež caur ķiploku spiedni, saldo piparu sagriež palielos gabalos.
- Sīpolu un ķiplokus pievieno gaļai, pielej buljonu un sautē, līdz sīpoli kļūst viegli caurspīdīgi.
- Tad pievieno pārējās sastāvdaļas un visu kārtīgi samaisa.
- Uzvāra, samazina uguni un uz lēnas uguns turpina sautēt aptuveni 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!