Cūkgaļas un dārzeņu sautējums

Cūkgaļas un dārzeņu sautējums Foto: Cūkgaļas un dārzeņu sautējums

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 300 g kartupeļu
  • 1 kārbiņa konservētas kukurūzas
  • 1 saldais pipars
  • 1 kubiņš vistas buljona
  • 1 ēdamkarote augu eļļas
  • 1 ēdamkarote maltu čili piparu
  • 1 tējkarote oregano
  • 1 tējkarote ķimeņu

Pagatavošana

  1. Lielā pannā sakarsē eļļu, pievieno gabaliņos sagrieztu cūkgaļu un maisot apbrūnina aptuveni 3 - 4 minūtes.
  2. Sīpolu sagriež pusgredzenos, ķiploku izspiež caur ķiploku spiedni, saldo piparu sagriež palielos gabalos.
  3. Sīpolu un ķiplokus pievieno gaļai, pielej buljonu un sautē, līdz sīpoli kļūst viegli caurspīdīgi.
  4. Tad pievieno pārējās sastāvdaļas un visu kārtīgi samaisa.
  5. Uzvāra, samazina uguni un uz lēnas uguns turpina sautēt aptuveni 20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes