Cepti zoss stilbiņi

Cepti zoss stilbiņi Foto: Cepti zoss stilbiņi

Sastāvdaļas

  • 2 zoss stilbiņi
  • 1 tējkarote kaltētu majorānu
  • 1/4 l ūdens
  • 1 - 2 tējkarotes pārtikas cietes
  • malti melnie pipari pēc garšas
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Stilbiņus noskalo aukstā ūdenī un nosusina.
  2. Gaļu ierīvē ar sāls, piparu un majorana maisījumu un ieliek ugunsdrošā traukā.
  3. Pielej 1/8 l ūdens un liek cepties iepriekš līdz 180°C sakarsētā cepeškrāsni.
  4. Sautē apmēram 60 - 90 minūtes.
  5. Kad stilbiņi ir gandrīz gatavi, pannai noņem vāku, lai gaļas ādiņa apceptos kraukšķīgi brūna.
  6. Gatavos stilbiņus noliek siltumā.
  7. Pannā satecējušam šķidrumam nosmeļ taukus. Mērci iebiezina ar ūdenī izšķīdinātu cieti. Ja nepieciešams, pievieno garšvielas. Mērci pasniedz atsevišķā traukā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes