Sastāvdaļas
- 1 vista - sadalīta 10 gabalos
- eļļa cepšanai
Marinādei:
- 2 tases paniņu
- 1 tase skābā krējuma
- 1/4 tases Dižonas sinepju
- 1 ēdamkarote sāls
- 2 tējkarotes maltu melno piparu
Panēšanai:
- 2,5 tases miltu
- 2 tējkarotes ķiploku pulvera
- 2 tējkarotes sinepju
- 2 tējkarotes paprikas pulvera
- 1 ēdamkarote sāls
Pagatavošana
- Visas marinādes sastāvdaļas samaisa.
- Vistu liek marinādē un liek ledusskapī uz pāris stundām.
- Visas sastāvdaļas panēšanai samaisa.
- Vistas gabalus panē un liek uz restītēm.
- Vistas gabalus cep pannā, sakarsētā eļļā, kamēr tie kļūst zeltaini.
- Krāsni uzkarsē līdz 200 °C temperatūrai.
- Vistu liek ietaukotā veidnē un cep 10-12 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!