Sastāvdaļas
Sastāvdaļas pamatnei:
- 1 ola
- 60 g cukura
- 140 g milti
- šķipsna sāls
- 30 g sviests, izkausēts
- 1/2 tējk. cepamais pulveris
Sastāvdaļas biezpiena masai:
- 400 g biezpiens
- 2 olas
- 100 g cukurs
- 100 g milti
- 80 g sviests, izkausēts
- 1 tējk. vaniļas pasta
- aprikožu ievārījums
Pagatavošana
- Olas saputo ar cukuru un sāli. Pievieno sviestu, miltus, cepamo pulveri un samaisa. Izlīdzina ar cepampapīru izklātā formā.
- Mīklu pārsmērē ar ievārījumu.
- Gatavo biezpiena masu. Olas saputo ar cukuru, vaniļas pastu.
- Pievieno sviestu, miltus un biezpienu. Kārtīgi samaisa. Liek virsū ar ievārījumu pārsmērētajai mīklai.
- Cep iepriekš līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 30-40 minūtes.
Recepte un foto: Santas Saldā Virtuve