Biezpienmaize ar ievārījumu

Biezpienmaize ar ievārījumu Foto: Biezpienmaize ar ievārījumu

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas pamatnei:

  • 1 ola
  • 60 g cukura
  • 140 g milti
  • šķipsna sāls
  • 30 g sviests, izkausēts
  • 1/2 tējk. cepamais pulveris

Sastāvdaļas biezpiena masai:

  • 400 g biezpiens
  • 2 olas
  • 100 g cukurs
  • 100 g milti
  • 80 g sviests, izkausēts
  • 1 tējk. vaniļas pasta
  • aprikožu ievārījums

Pagatavošana

  1. Olas saputo ar cukuru un sāli. Pievieno sviestu, miltus, cepamo pulveri un samaisa. Izlīdzina ar cepampapīru izklātā formā.
  2. Mīklu pārsmērē ar ievārījumu.
  3. Gatavo biezpiena masu. Olas saputo ar cukuru, vaniļas pastu.
  4. Pievieno sviestu, miltus un biezpienu. Kārtīgi samaisa. Liek virsū ar ievārījumu pārsmērētajai mīklai.
  5. Cep iepriekš līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 30-40 minūtes.

Recepte un foto: Santas Saldā Virtuve

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes