Sastāvdaļas
- 700 g zivju filejas
- 3 tomātu
- 300 g rīvēta siera
- 2 ķiploka daiviņas
- 250 g majonēzes
- 1/2 citrona sulas
- sasmalcinātas dilles, pētersīļi, baziliks
- sāls
- taukvielas
Pagatavošana
- Zivs fileju sadala porcijās un apslaka ar citrona sulu.
- Mazliet apkaisa ar sāli.
- Sagrieztus tomātus, ķiplokus, zaļumus un sieru sajauc ar majonēzi.
- Ar šo mērci apsmērē zivs fileju un liekam cepamajā veidnē kura iepriekš iesmērēta ar taukvielām.
- Pa virsu uzkaisām atlikušo sieru un cepam cepeškrāsnī 180°C temperatūrā apmēram 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!