Zemnieku bifšteks

Zemnieku bifšteks Foto: Zemnieku bifšteks

Sastāvdaļas

  • 1,2 kg liellopa fileja
  • 200 g sīpolu
  • 4 olas
  • sviests cepšanai
  • pipari
  • sāls
  • cepti kartupeļi

Pagatavošana

  1. Filejai atdala taukus un plēves. Sagriež 2 - 3 pirkstu biezās šķēlēs un katru nedaudz izdauza ar gaļas āmuriņu.
  2. Apcep uz straujas uguns no abām pusēm tā, lai vidū paliek vēl jēls. Tad samazina uguni un turpina cept, lai izkarst cauri.
  3. Izcep vēršacis.
  4. Sīpolus nomizo, sagriež ripiņās un apcep brūnus.
  5. Liek šķīvī fileju un pārlej ar karsto sviestu. Uz filejas kārto sīpolus, tiem virsū - vēršaci. Klāt ēd ceptus kartupeļus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes