Sastāvdaļas
- 1,2 kg liellopa fileja
- 200 g sīpolu
- 4 olas
- sviests cepšanai
- pipari
- sāls
- cepti kartupeļi
Pagatavošana
- Filejai atdala taukus un plēves. Sagriež 2 - 3 pirkstu biezās šķēlēs un katru nedaudz izdauza ar gaļas āmuriņu.
- Apcep uz straujas uguns no abām pusēm tā, lai vidū paliek vēl jēls. Tad samazina uguni un turpina cept, lai izkarst cauri.
- Izcep vēršacis.
- Sīpolus nomizo, sagriež ripiņās un apcep brūnus.
- Liek šķīvī fileju un pārlej ar karsto sviestu. Uz filejas kārto sīpolus, tiem virsū - vēršaci. Klāt ēd ceptus kartupeļus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!