Vistas gaļas ruletītes, ietītas šķiņķī

Vistas gaļas ruletītes, ietītas šķiņķī Foto: Vistas gaļas ruletītes, ietītas šķiņķī

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 1 bundža biezpiena siera
  • 2 paprikas
  • 1 ēdamkarote sakapātu pētersīļu
  • 1 ēdamkarote sakapātu diļļu
  • 8 šķiņķa šķēles
  • sāls, malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Katru vistas filejas gabalu, ar asu nazi, gareniski sagriež šķēlītēs.
  2. Šķēlītes viegli izdauza ar gaļas āmuriņu, uzber sāli, piparus pēc garšas.
  3. Vistas filejas šķēlītes noziež ar biezpiena siera kārtu, uzber mazus papriku gabaliņus, pārkaisa ar zaļumiem.
  4. Gaļu satin blīvā ruletē.
  5. Katru vistas gaļas ruleti aptin ar šķiņķa šķēlīti.
  6. Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
  7. Veidni ietauko ar augu eļļu, blīvi liek ruletes.
  8. Cep 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes