Sastāvdaļas
- 2-3 vārītas vistas filejas
- 3 vārītas olas
- 2 svaigi gurķi
- 1 neliels sīpols
- 1 neliela konservētu šampinjonu burciņa
- 100 g siera
- majonēze
Pagatavošana
- Vistas fileju, gurķus, sīpolu sagriež gabaliņos.
- Šampinjoniem nolej šķidrumu, ja nepieciešams, sagriež gabaliņos.
- Sieru sarīvē uz smalkas rīves.
- No olām izņem dzeltenumus, baltumus sagriež sloksnītēs.
- Salātus liek kārtās - olbaltumi, vistas fileja, sīpols, gurķi, sēnes, siers - starp kārtām, ja nepieciešams ieziež majonēzi.
- Salātu virsējo kārtu noklāj ar majonēzi un pārkaisa ar rīvētiem olu dzeltenumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!