Sastāvdaļas
- 500 g vistas filejas
- 1 glāze vārītu rīsu
- 1 bundža konservētas kukurūzas
- 400 g paprikas
- 500 ml skābā krējuma
- 2 sīpoli
- 200 g cieta siera
- 200 g burkānu
- sāls, malti pipari
- saulespuķu eļļa
Pagatavošana
- Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos.
- Paprikām izņem sēklas un sagriež gabaliņos.
- Rupji sarīvē burkānus.
- Sīpolus sakapā.
- Vistas fileju cep 15 minūtes, kamēr gatava, pieber mazliet sāli, piparus.
- Atsevisķā pannā cep burkānus, pievieno papriku un cep, kamēr mīksts, pievieno sīpolus, mazliet vēl pacep, pieber sāli.
- Veidnē liek vārītus rīsus, izlīdzina tos.
- Virsū rīsiem liek ceptos dārzeņus, uzklāj pusi krējuma.
- Virsū krējumam liek vistas fileju, tad kukurūzas kārtu.
- Virsū kukurūzai klāj atlikušo krējumu, uzkaisa rīvētu sieru.
- Cep sakarsētā krāsnī, 30 minūtes, atdzesē un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!