Vistas gaļas, rīsu un dārzeņu sacepums

Vistas gaļas, rīsu un dārzeņu sacepums Foto: Vistas gaļas, rīsu un dārzeņu sacepums

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 1 glāze vārītu rīsu
  • 1 bundža konservētas kukurūzas
  • 400 g paprikas 
  • 500 ml skābā krējuma
  • 2 sīpoli
  • 200 g cieta siera
  • 200 g burkānu
  • sāls, malti pipari
  • saulespuķu eļļa

Pagatavošana

  1. Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos.
  2. Paprikām izņem sēklas un sagriež gabaliņos.
  3. Rupji sarīvē burkānus.
  4. Sīpolus sakapā.
  5. Vistas fileju cep 15 minūtes, kamēr gatava, pieber mazliet sāli, piparus.
  6. Atsevisķā pannā cep burkānus, pievieno papriku un cep, kamēr mīksts, pievieno sīpolus, mazliet vēl pacep, pieber sāli.
  7. Veidnē liek vārītus rīsus, izlīdzina tos.
  8. Virsū rīsiem liek ceptos dārzeņus, uzklāj pusi krējuma.
  9. Virsū krējumam liek vistas fileju, tad kukurūzas kārtu.
  10. Virsū kukurūzai klāj atlikušo krējumu, uzkaisa rīvētu sieru. 
  11. Cep sakarsētā krāsnī, 30 minūtes, atdzesē un pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes