Sastāvdaļas
- 250 g vistas aknu
- malti melnie pipari
- 1 - 2 ēdamkarotes auksti spiestas eļļas
- 5 sīpoli
- 100 g konservētu šampinjonu
- sāls pēc garšas
- glāze sarkanvīna
- 4 ēdamkarotes krējuma
Pagatavošana
- Aknas noskalo, nosusina un pārkaisa ar pipariem.
- Pannā sakarsē eļļu. aknas apcep viegli brūnas.
- Pievieno sasmalcinātus sīpolus un sīki sagrieztus šampinjonus. Pannai uzliek vāku.
- Aknas sautē apmēram 10 - 12 minūtes.
- Uzkaisa sāli, pielej siltu sarkanvīnu un pieliek krējumu.
- Vēl mazliet pasautē un pēc garšas pieliek sāli un piparus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!