Sastāvdaļas
- 300 - 350 g konservētu tunču eļļā
- 1 neliels sīpols
- 1 ēdamkarote kaperu
- 1 ola
- 5 olīvas (bez kauliņiem)
- sāls, pipari pēc garšas
- 2 ēdamkarotes saberzu sāļo krekeru
- sviests cepšanai
- ola pārziešanai
- 1 plāksne kārtainās mīklas
Pagatavošana
- Olīvas un krekerus sasmalcina.
- Tuncim notecina eļļu.
- Sviestā apcep sagrieztu sīpolu, piejauc krekerus, nedaudz padzesētam pievieno olu, kaperus, olīvas, sāli, piparus.
- Visas sastāvdaļas sajauc tā, lai zivis paliek gabaliņos.
- Masu liek uz plāni izveltnētas kārtainās mīklas plāksnes, satin ruletē, malu un galus stipri aizspiež, liek uz cepamā papīra, pārziež ar olu.
- Cep 180 - 200°C temperatūrā apmēram 25 - 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!