Tomātu mērcē sautētas vistas kotletes ar kāpostiem

Tomātu mērcē sautētas vistas kotletes ar kāpostiem Foto: Tomātu mērcē sautētas vistas kotletes ar kāpostiem

Sastāvdaļas

  • 300 g maltas vistas filejas
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 3 - 4 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 1 l ūdens
  • 100 g sālīti gurķi
  • 400 g kāpostu
  • 1 lauru lapa
  • sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Burkānus sarīvē, sīpolu smalki sagriež un pievieno maltajai gaļai.
  2. Pievieno sāli, piparus, visu samaisa un veido bumbiņās.
  3. Kāpostus sagriežam, pannā ielejam ūdeni, kas atšķaidīts ar tomātu pastu, iemetam tur kāpostus, pievienojam piparu graudus, gurķus un lauru lapu.
  4. Pārklāj ar vāku un ļauj vārīties, tad iemet kotletes un pārklāj ar vāku.
  5. Vāra, līdz kāposti ir mīksti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes