Sastāvdaļas
- 300 g maltas vistas filejas
- 1 burkāns
- 1 sīpols
- 3 - 4 ēdamkarotes tomātu pastas
- 1 l ūdens
- 100 g sālīti gurķi
- 400 g kāpostu
- 1 lauru lapa
- sāls un pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Burkānus sarīvē, sīpolu smalki sagriež un pievieno maltajai gaļai.
- Pievieno sāli, piparus, visu samaisa un veido bumbiņās.
- Kāpostus sagriežam, pannā ielejam ūdeni, kas atšķaidīts ar tomātu pastu, iemetam tur kāpostus, pievienojam piparu graudus, gurķus un lauru lapu.
- Pārklāj ar vāku un ļauj vārīties, tad iemet kotletes un pārklāj ar vāku.
- Vāra, līdz kāposti ir mīksti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!