Šokolādes torte ar Maskarpones siera krēmu

Šokolādes torte ar Maskarpones siera krēmu Foto: Šokolādes torte ar Maskarpones siera krēmu

Sastāvdaļas

Biskvītam:
● 225 g miltu
● 3 olas
● 250 g skābā krējuma
● 250 g cukura
● 3/4 tējkarotes sāls
● 1 un 3/4 tējkarotes cepamā pulvera
● 1/2 tējkarotes sodas
● 2 tējkarotes vaniļas esences
● 220 g sviesta
● 50 g kakao pulvera
● 60 g valriekstu
Krēmam:
● 250 g Maskarpones siera
● 250 ml trekna saldā krējuma
● 100 g pūdercukura
● 50 g kakao pulvera

Pagatavošana

  1. Gatavo biskvītu - samaisa drupinātus valriekstus, miltus, cukuru, sāli, cepamo pulveri un sodu.
  2. Citā bļodā samaisa olas, skābo krējumu, vaniļas esenci un kakao pulveri - sakuļ.
  3. Valriekstu maisījumam pievieno mīkstu sviestu un 2-3 ēdamkarotes sviesta šķidruma.
  4. Valriekstu maisījumu samaisa pastveidīgā masā, pielej vēl atlikušo sviesta šķidrumu un kārtīgi samaisa.
  5. Cep biskvītu 175°C temperatūrā, 35-45 minūtes, gatavību pārbauda ar koka iesmiņu, ja sauss - gatavs!
  6. Gatavo krēmu - blenderī, nelielā ātrumā, sakuļ Maskarpones sieru ar pūdercukuru, kakao pulveri.
  7. Pievieno saldo krējumu un sakuļ biezu krēmu.
  8. Biskvītu sagriež 3 daļās, starp kārtām ieklāj krēmu un torti noklāj ar krēmu, rotā ar ogām.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes