Sastāvdaļas
- 600 g teļa gaļas
- sinepes
- 1 glāze kviešu miltu
- 1/2 glāzes piena
- 2 olas
- sāls
- 2 ēdamkarotes sviesta
- 1 konservēts gurķis
- tauki
Pagatavošana
- Teļa gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, plāni izdauza, pārziež ar sinepēm, 1 stundu patur ledusskapī.
- Izsijātos miltos iemaisa pienu, pieliek olu dzeltenumus ar sāli saputotus olu baltumus.
- Gaļas šķēles iemērc sagatavotajā mīklā, sakarsētos taukos cep gatavas.
- Izceptās šniceles sakārto cepešbļodā, pārlej ar karstu izkausētu sviestu.
- Uz katras šķēles uzliek gurķa vēdeklīti un zaļumu zariņu.
- Pasniedz ar dārzeņiem, kurus pārlej ar sabrūninātu sviestu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!