Sastāvdaļas
- kartupeļi
- zupas kaulu izlase
- burkāni
- ķiploks
- skābenes
- grūbas
- sāls
- pipari
- olas
- krējums
Pagatavošana
- Zupas kaulu izlase, kartupeļi, burkāni, sīpoli, ķiploks, daudz skābeņu, dilles, lociņi, noskalotas grūbas, sāls, pipari, olas.
- Sīpolu, burkānu apcept. Pievienot gaļu, grūbas, kartupeļus. Pieliet ūdeni, pievienot garšvielas.
- Kad aizvārās, noņemt putas.
- Likt vāku virsū, gatavot 40 minūtes.
- Noņemt vāku, pielikt klāt skābenes, atkaulotu gaļu.
- Pievienot zupai zaļumus, olu, krējumu.
Recepti piedāvā un iesaka: Agris Pontags
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!