Sautētas vistu sirdis

Sautētas vistu sirdis Foto: Sautētas vistu sirdis

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistu siržu
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 1 saišķītis zaļumu
  • 100 ml piena
  • 100 ml augu eļļas
  • 50 g sviesta
  • 1 ēdamkarote miltu
  • sāls pēc garšas
  • pipari pēc garšas
  • 1 glāze ūdens

Pagatavošana

  1. Vistu sirdis nomazgā, novelk plēves.  
  2. Burkānu sagriež salmiņos.
  3. Sīpolu sagriež pusgredzenos.
  4. Pannā izkausē sviestu, apcep vistu sirdis uz vidējas uguns, kamēr iztvaiko šķidrums.
  5. Citā pannā, augu eļļā, uz vidējas uguns, apcep burkānu un sīpolu, kamēr tie kļūst zeltaini.
  6. Apceptos sīpolus un burkānus samaisa ar sirdīm, pielej ūdeni, uz lēnas uguns, uzliekot vāku, sautē 30 minūtes.
  7. Pielej pienu, sakapātus zaļumus, sāli, piparus, miltus - samaisa, uzvāra un sautē vēl 5 minūtes.
  8. Uguni izslēdz un atstāj nostāvēties.
  9. Pasniedz ar kartupeļu biezputru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes