Sālīta siļķe

Sālīta siļķe Foto: Sālīta siļķe

Sastāvdaļas

  • 1 kg siļķu
  • 6 ēdamkarotes sāls
  • 10 smaržīgie pipari
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • 3-4 lauru lapas
  • 1 l ūdens

Pagatavošana

  1. Katlā uzvāra ūdeni.
  2. Pievieno cukuru, sāli, smaržīgos piparus, lauru lapas.
  3. Uz lēnas uguns vāra 7-10 minūtes.
  4. Siļķes noskalo un neiztīrītas (ar visu galvu un iekšām), liek bļodā.
  5. Atdzesētu marinādi pārlej siļķēm un liek ledusskapī, uz 3 diennaktīm.
  6. Pēc noteiktā laika siļķes var ēst.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes