Sastāvdaļas
Mīklai:
- 4 glāzes miltu
- 150 g margarīna
- 2 olas
- 4 ēdamkarotes cukura
- 1/2 tējkarotes sāls
- 6 ēdamkarotes skābā krējuma 25% tauku
- 1/2 tējkarotes cepamā pulvera
Pildījumam:
- 500 g biezpiena
- 3 ēdamkarotes cukura
- 1 ola
- 1-2 ēdamkarotes miltu
- vaniļas cukurs pēc garšas
Pagatavošana
- Gatavo mīklu - samaisa margarīnu ar olām un cukuru.
- Pievieno skābo krējumu, sāli - samaisa.
- Pievieno miltus un cepamo pulveri - samīca mīklu.
- Gatavo pildījumu - visas sastāvdaļas samaisa.
- Mīklu izrullē 0,5 cm biezumā, izspiež apļus.
- Pildījumu liek apļa malā, atlikušo mīklas daļu pārklāj pāri, sānus aizspiež, bet viduci atstāj vaļā.
- Pīrādziņus liek ietaukotā veidnē, noziež ar sakultu olu.
- Cep 180°C temperatūrā, 25 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!