Pīrādziņi ar biezpiena pildījumu

Pīrādziņi ar biezpiena pildījumu Foto: Pīrādziņi ar biezpiena pildījumu

Sastāvdaļas

Mīklai:

  • 4 glāzes miltu
  • 150 g margarīna
  • 2 olas
  • 4 ēdamkarotes cukura
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 6 ēdamkarotes skābā krējuma 25% tauku
  • 1/2 tējkarotes cepamā pulvera

Pildījumam:

  • 500 g biezpiena
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • 1 ola
  • 1-2 ēdamkarotes miltu
  • vaniļas cukurs pēc garšas

Pagatavošana

  1. Gatavo mīklu - samaisa margarīnu ar olām un cukuru.
  2. Pievieno skābo krējumu, sāli - samaisa.
  3. Pievieno miltus un cepamo pulveri - samīca mīklu.
  4. Gatavo pildījumu - visas sastāvdaļas samaisa.
  5. Mīklu izrullē 0,5 cm biezumā, izspiež apļus.
  6. Pildījumu liek apļa malā, atlikušo mīklas daļu pārklāj pāri, sānus aizspiež, bet viduci atstāj vaļā.
  7. Pīrādziņus liek ietaukotā veidnē, noziež ar sakultu olu.
  8. Cep 180°C temperatūrā, 25 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes