Pildītie biezpiena rausīši

Pildītie biezpiena rausīši Foto: Pildītie biezpiena rausīši

Sastāvdaļas

  • 250 g margarīna
  • 3 olas
  • 100-150 g cukura
  • 400 ml skābā krējuma
  • 4 glāzes miltu
  • 1 ēdamkarote cepamā pulvera
Pildījumam:
  • 500 g biezpiena
  • 2 olas
  • 100-150 g cukura
  • 1 iepakojums vaniļas pudiņa
  • 1 iepakojums vaniļas cukura

Pagatavošana

  1. Cukuru sakuļ ar olām gaisīgā masā.
  2. Margarīnu izkausē un samaisa ar olu masu(margarīnam jābūt istabas temperatūrā), tad vēlreiz sakuļ ar mikseri.
  3. Pievieno miltus, kas samaisīti ar cepamo pulveri - samaisa.
  4. Pakāpeniski pievieno skābo krējumu, mīklu noliek malā atpūsties.
  5. Gatavo pildījumu - visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa.
  6. Mīklu izrullē, izspiež aplīšus, liek uz maliņas pildījumu, ar otru mīklas pusi pārklāj.
  7. Biezpiena rausīšus noziež ar sakultu olu, cep 180°C temperatūrā, 17-20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes