Pildīti kabači ar kūpinātu vistas gaļu, dārzeņiem un sēnēm

Pildīti kabači ar kūpinātu vistas gaļu, dārzeņiem un sēnēm Foto: Pildīti kabači ar kūpinātu vistas gaļu, dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 2 nelieli jauni kabači
  • 3 nelieli tomāti
  • 2-3 lieli šampinjoni
  • 1 liels sīpols
  • 100 g kūpinātas vistas gaļas
  • 1/2 paprikas
  • 45 g Parmas siera
  • 1 ķiploka daiviņa
  • garšvielas un sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Kabačus gareniski sadala šķēlēs, bet neiegriež līdz galam.
  2. Dārzeņus, gaļu un sēnes sagriež tādos gabaliņos, kādos vēlaties.
  3. Parmas sieru sarīvē uz smalkās rīves.
  4. Veidni ietauko ar augu eļļu vai ieklāj cepamo papīru.
  5. Veidnē liek nedaudz sīpolu, virsū sīpoliem liek kabačus.
  6. Katrā kabaču iegriezumā liek sagatavoto gaļas-dārzeņu-sēņu pildījumu.
  7. Pildītos kabačus pārkaisa ar garšvielām un sāli, uzber rīvēto sieru.
  8. Veidni liek sakarsētā krāsnī, uz 40 minūtēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes