Pikantās zivju nūjiņas

Pikantās zivju nūjiņas Foto: Pikantās zivju nūjiņas

Sastāvdaļas

  • 300 g saldētu zivju nūjiņu
  • 3 ēdamkarotes auksti spiestas augu eļļas
  • 1/8 l krējuma
  • 2 ēdamkarotes majonēzes
  • 1 ēdamkarote tomātu kečupa
  • 1 tējkarote sinepju
  • 1 apelsīns
  • sāls
  • malti baltie pipari
  • rožu paprika
  • šķipsniņa cukura

Pagatavošana

  1. Zivju nūjiņas neatlaidina. Liek karstā eļļā, cep no visam pusēm zeltaini brūnas un noliek siltumā.
  2. Krējumu uzkarsē un, nepārtraukti maisot, pievieno majonēzi, kečupu un sinepes.
  3. Apelsīnam izspiež sulu un 1/4 miziņas sarīvē. Tāpat pievieno mērcei.
  4. Mērcei pieliek garšvielas un pasniedz karstu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes