Pētersīļu mērce

Pētersīļu mērce Foto: Pētersīļu mērce

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes zivju buljona
  • 50 g sviesta
  • 30 g kviešu miltu
  • 60 g pētersīļu zaļumu
  • citronskābe
  • cukurs
  • sāls

Pagatavošana

  1. 25 g sviestā izkarsē miltus, maisot pielej karstu buljonu.
  2. Sasmalcinātus zaļumus saberž kopā ar citronskābi, cukuru un sāli, izkarsē sviestā, pievieno mērcei un uz lēnas uguns vāra 5 minūtes.
  3. Pasniedz pie zivīm, bet, ja vāra no gaļas buljona, - pie vārītas cūkas gaļas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes