Sastāvdaļas
- 350 ml piena
- 10 ēdamkarotes miltu
- 3 olas
- 2 ēdamkarotes fruktozes (var aizvietot ar cukurniedru cukuru)
- šķipsniņa cepamā pulvera
- šķipsniņa sāls
- 1,5 g vanilīna
- 1 ēdamkarote olīveļļas
Pagatavošana
- Lielā bļodā samaisa visas sausās sastāvdaļas un olas.
- Pielej karstu pienu, sakuļ, pievieno olīveļļu, vēlreiz sakuļ.
- Sakarsētu pannu ieziež ar olīveļļu, cep lielās, plānās pankūkas, jo plānāk, jo garšīgāk.
- Cep 1 minūti no vienas puses un pusminūti no otras puses.
- Pankūkas pasniedz ar ogu mērci, ceptiem augļiem, saldējumu, Maskarpones sieru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!