Pankūku torte ar „Mascarpone” siera krēmu

Pankūku torte ar „Mascarpone” siera krēmu Foto: Pankūku torte ar „Mascarpone” siera krēmu

Sastāvdaļas

Mīklai:

  • 3 olas
  • 1 glāze piena
  • 150 g miltu
  • augu eļļa
  • cukurs

Krēmam:

  • 800 g „Mascarpone” siera
  • 4 olu dzeltenumi
  • 100 g cukura
  • 50 g saldkrējuma sviesta 

Pagatavošana

  1. Ar putojamo slotiņu saputo olas ar cukuru, pakāpeniski pievieno miltus, augu eļļu un pienu.
  2. Cep plānās pankūkas uz sakarsētas pannas.
  3. Krēms: Ar elektrisko putotāju saputo „Mascarpone” sieru ar olu dzeltenumiem, pakāpeniski pievieno cukuru un saldkrējuma sviestu.
  4. Krēmu klāj starp katru pankūku un dekorē pēc pašu gaumes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes