Sastāvdaļas
- 400 g gaileņu
- 120 g caurauguša speķa
- 8 olas
- 2 sīpoli
- 2 ēdamkarotes sviesta
- 2 ēdamkarotes smalki sakapātu pētersīļu
- 1 ēdamkarote smalki sakapātu maurlociņu
- 1/3 tējkarotes maltu muskatrieksta
- sāls
- malti melnie pipari
Pagatavošana
- Gailenes sakapā, sīpolus smalki sakapā.
- Speķi sagriež mazos gabaliņos.
- Bļodā sakuļ olas ar pētersīļiem, lociņiem, muskatriekstu, sāli un pipariem.
- Pannā sakarsē sviestu, pieliek speķi un sīpolus, ik pa laikam apmaisot cep 4 - 5 minūtes.
- Pievieno rupji sakapātas gailenes un turpina cept 5 minūtes.
- Pievieno sakultas olas un apmaisot cep līdz olas sarec.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!