Mazsālītas foreles salāti ar garnelēm, olām un gurķiem

Mazsālītas foreles salāti ar garnelēm, olām un gurķiem Foto: Mazsālītas foreles salāti ar garnelēm, olām un gur

Sastāvdaļas

  • 250 g mazsālītas foreles filejas
  • 250 g attīrītu garneļu
  • 1 glāze vārītu rīsu
  • 1 bundža konservētas kukurūzas
  • 5 vārītas olas
  • 1 vidēji liels svaigs gurķis
  • 1/2 neliela citrona
  • loki, pētersīļi
  • sarkanie ikri rotāšanai
  • majonēze pēc garšas
  • sāls pēc garšas
  • malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Zivs fileju, gurķi, olu baltumus, lokus sīki sakapā.
  2. Izspiež citronu sulu, aprasina foreles fileju un garneles.
  3. Samaisa zivi ar rīsiem, kukurūzu, garnelēm, gurķiem, olu baltumiem, lokiem.
  4. Samaisa ar majonēzi, izveido restīti.
  5. Pārkaisa ar sarīvētiem olu dzeltenumiem, rotā ar zivs filejas gabaliņiem, sarkanajiem ikriem, pētersīļu lapiņām. 
  6. Gatavus salātus atstāj nostāvēties 2 stundas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes